top of page

KSYK Ball 2021: Karaokea, huimaa bailaamista ja happihuoneita

Updated: Nov 5, 2021


Keskiviikkona 3.11 järjestettiin jälleen legendaarinen KSYK Ball pitkän tauon jälkeen. Illan aikana nähtiin kaikkea photoboothista ja karaokesta villiin tanssimiseen isossa salissa. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa KSYK Ballin pääsi kokemaan 7.- ja 8.-luokkalaiset, kuin myös muilta yläasteilta tulleet lukion 1. ja 2. vuoden opiskelijat. Tässä pienimuotoinen kooste illasta.


 

KSYK ball alkoi Lauri Hallan, yläasteen ja lukion oppilaskuntien tervetulijaispuheilla.


Puheiden välissä kuultiin esityksiä koulumme oppilailta. Tässä kuvassa Meri Seppälä 9C ja Salli Seppälä 19C:ltä esittävät Billy Joelin kappaletta “Vienna”.


Ida Lehtonen 20E:ltä jatkoi Adelen “Make you feel my love” kappaleella.


Puheiden jälkeen bändi soitti Kullervo Linnan säveltämän “Kultainen nuoruus” valssin, ja tanssiin johdattivat lukion OPKH:n puheenjohtajat.


Illan aikana bändi jatkoi juhlijoiden viihdyttämistä mahtavilla covereillaan.Illan aikana tanssittiin letkassa useampaankin otteeseen, vaikka itse Letkajenkkaa ei soitettukaan. Fake it till you make it :)


Jos bändi tarvitsi pienen tauon, koulun taitavat DJ:t ottivat tilanteen haltuun. Illan aikana kuultiin monia yleisön suosikkeja, kuten Macarena ja Puuttuva Palanen.


Tanssipiirejä oli illan aikana lukuisia. Välillä rohkeimpien tanssijoiden piti astua piirien keskelle, jotta muutkin tanssijat saisivat tunnelmasta kunnon otteen.


Illan ajaksi OPKH oli loihtinut minikioskin Study Halliin. Tarjolla oli mm. sipsejä ja juotavaa uupuneille juhlijoille.


Jos bändin tai dj:n biisit eivät iskeneet, oli K21:ssä mahdollisuus päästä itse laulamaan omia suosikkejaan. Tarjolla oli kaikkea Britney Spearsista Abbaan.


Liikkeellä leijuvia hahmoja. Tanssipiireissä nähtyjen liikkeiden lisäksi nähtiin hurjempiakin liikkeitä.


Kun isossa salissa tunnelma nousi kattoon, nousi samalla myös lämpötila. Onneksi muutama luokka oli muutettu “Oxygen roomeiksi”, eli happihuoneiksi. Happihuoneissa pystyi pelaamaan pelejä, vaikka virallinen pelihuone olikin L22.


Huhuun vastaavasta päätoimittajasta Vuokostakin ehdittiin napsaista kuva. Vuokon kanssa poseeraa kaveri Helmi.KSYK Ball oli jälleen aivan omaa luokkaansa. Kun viimeinen kappale Sandstorm oli soitettu, paikalta lähdettiin haikein mielin. Onneksi suurin osa meistä pääsee juhlimaan KSYK Ballia uudelleen taas ensi vuonna. 

Teksti: Daniela Wärnhjelm

Kuvat: Ronja Ruohoniemi


留言


bottom of page