top of page

Hattaraa, laulua ja lautapelejä - tällainen oli tämän vuoden Night School

Updated: Aug 27, 2021

Viime perjantaina järjestettiin jokavuotinen lukion Night School. Tänä vuonna yhteishenkeä kohottavassa tapahtumassa oli aiemmasta poiketen vain ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijoita. Vajaasta osallistujamäärästä huolimatta Night Schoolissa oli huikea tunnelma ja monipuolista ohjelmaa riitti kaikille. Huhuu keräsi illan tapahtumia tähän koostetusti kuvien ja videoiden muodossa.


 

Ilta alkoi riemukkaasti yhteisellä tuokiolla keskushallissa, jossa kaikki pääsivät osallistumaan tutoreiden tekemään Kahoot-peliin, jossa oli hauskoja kysymyksiä kouluumme ja opettajiin liittyen.Kuudes Hannes Run, eli muistojuoksu olympiavoittaja Hannes Kolehmaiselle starttasi koulun etupihalta pian iltakoulun alkamisen jälkeen. Monet juoksijat lähtivät innokkaasti jatkamaan perinnettä suotuisassa säässä.


Tunnelmia Hannesrunin toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneilta juoksijoilta.Tutoreiden help desk oli täydessä vauhdissa, ja siellä kävi vierailevana tähtenä myös ihana koulukoiramme Sirius. Help deskistä saattoi pyytää apua opiskeluun liittyvissä kysymyksissä tai ihan vaan jäädä keskustelemaan ihanien Tutoreidemme kanssa.Koulumme TT-linja, eli opiskelijoiden hauskan lempinimen mukaisesti Taide- ja Tanssilinja olivat koristelemassa koulumme etupihaa hienolla liitutaiteella, joka sisälsi esimerkiksi etanolin rakennekaavan.


Karaokehuoneessa oli läpi koko illan hilpeä tunnelma. Karaokessa päästiin laulamaan monia hittibiisejä yhden mikrofonin ja monen opiskelijan voimin.


Musaluokassa päästiin koko illan läpi soittamaan ja laulamaan monenlaisia kappaleita. Oli vanhoja hittejä vuosien takaa ja vähän tuoreempaa musiikkia viime vuosilta, joista kaikille löytyi omaan makuun sopivaa soitettavaa.


Night Schooliin hankitut hattarakoneet osoittautuivat vähän epäonnistuneeksi hankinnaksi, sillä ne eivät toimineet ihan toivotulla tavalla. Kaikki odottivat innolla saavansa hattaraa, mutta vasta loppuillasta saatiin ensimmäiset onnistuneet hattarat aikaiseksi. Tämä ei kuitenkaan päässyt lannistamaan tunnelmaa.


Ja tietenkin ohjelmaan kuuluivat myös perinteiset lautapelit, kuten Alias, jota opiskelijat pääsivät rauhassa pelaamaan.


Kirjastossa saattoi viettää rauhallista aikaa nauttien omista eväistä ja ystävien seurasta.


Laserleikkurin savunpoistojärjestelmä ei toiminut alussa. Onneksi Jartsa sai sen toimimaan ja palohälytykseltä vältyttiin.


Ja vielä viimeiseksi pääsimme tutustumaan Croquis -piirtämiseen Sirpan ja Siriuksen johdolla.


Ja näissä tunnelmissa saatiin päätökseen tämän vuoden Night School. Ei kun vain ensi vuotta odottelemaan!


 


Teksti: Emma Lampen-Smith

Kuvat ja videot: Emma Lampen-Smith ja Onni Aura
Comments


bottom of page