top of page
Photo25_21A.webp

PESUSIENIPATSAS

Helvetica Light is an easy-to-read font, with tall and narrow letters, that works well on almost every site.

Näin kiinnostavan unen vastikään koulumme A-puolen avajaisten aikoihin. Tässä unessa kaverini tulevat käymään koulullamme.

 

Hengaan kavereideni kanssa uudella puolella ja meillä on kivaa, he jopa olivat tuoneet minulle mehujäätelöä. Sitten äitini tulee paikalle ja tarjoan hänellekin mehujäätelöä, mutta jäätelömme on päässyt loppumaan. Onneksi tiedän, että koulumme kellarista löytyy aina lisää. Kävelen siis A-puolen rappuset aivan alas, kellariin asti.

 

Kellarissa joku koulumme opettajista koettaa ostaa paavopesusienipatsasta kahdelta vanhalta mummolta. Tästä suutun kamalasti, koska minä haluaisin patsaan itselleni. Se nimittäin näytti ihanalta. Keraaminen patsas, joka esitti Paavo Pesusientä hänen ystävänsä Patrikin suussa.
Tai ehkä Patrik oli Paavon suussa, en enää muista yksityiskohtia. Patsas oli tosi kallis, eikä minulla ole siihen varaa. Suutuin heille ja hyökkäsin heidän kimppuunsa, repien ja raadellen eläimen lailla. Taidan tappaa kaikki kolme suutuksissani. Minulla on mukanani pieni linkkuveitsi, mutta en käytä sitä. Viattomien uhrien ruumiit jäävät makaamaan viemärin kannen päälle.
Vettä vuotaa jostain sisään ja tila alkaa täyttyä vedellä nopeasti. Nousen portaita pitkin pakoon, mutta veitseni jää kellariin.

 

Tuon jäätelön äidilleni, minkä jälkeen vien hänet U11 vessoille tunnustaakseni tekoni hänelle, minua stressaa kiinnijääminen. Äitini suuttuu minulle ja sanoo, etten merkitse hänelle enää mitään. Minua ahdistaa kauheasti. Käyn hakemaan linkkuveistäni kellarista, mutta tila on täyttynyt jo vedestä. Kaiken lisäksi yksi uhreistani ei olekaan kuollut, vaan täysin hereillä. Tämä ärsyttää. Otan puutarhaletkun käteeni ja tungen sen uhrini suuhun väkivalloin, se taitaa kuolla.

 

Uni loppuu, enkä vieläkään tiedä miksi suutuin niin hurjasti

Paavo Pesusieni -posliinipatsaan vuoksi. 

 

- opiskelijalta

bottom of page