top of page

PINKIT NORSUT

 Avaan silmäni ja huomaan matkustavani autossa, jota ajetaan pimeää metsätietä pitkin. Koukkaamme vanhan puutalon edustalle ja nousen autosta.

 

Mukanani on kolme tai neljä ihmistä, en tiedä keitä. Lähdemme yhdessä puutalon sisään ja kiertelemme huoneita. Odottamatta tunnen painostavan olemuksen voimakkaana ympärillämme. Paniikissa koitan löytää ulospääsyä puutalosta, mutta lopulta löytämäni ovi avautuu vain eriskummalliselle terassille.

 

Kun tuijotan terassin kaiteen ylitse, eteeni avautuu mustaa avaruutta vailla alkua tai loppua. Näen kaukana avaruudessa hohkaavan kuun, jonka pinnalla hyppii pinkkejä norsuja. Ne hyppelehtivät taaksepäin, pitäen kärsillänsä kuun pinnasta kiinni.

 

Tuijottaessani avaruutta, uneni kelautuu taaksepäin. Huomaan taas etsiväni ulospääsyä talosta. Löydän uudelleen terassin ja tuijotan kuun norsuja hiukan hämilläni tapahtuneesta. Sitten uni kelaa takaisin. Tämä kierto toistuu muutaman kertaa kunnes vihdoin tajuan sulkea terassin oven edestäni, päättäen siten noidankehäni. Lopuksi tunnen toisen oven avautuvan takanani. Ovesta ilmestyy jotain epämääräistä ja herään.

 

-opiskelijalta

bottom of page